"Le fac plângere penală" - Rădulescu, reacţie furioasă după ce a fost dat pe uşă afară din PSD

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu (Epoch Times România)

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis "Mitralieră", a anunţat, în direct la România TV, că va da în judecată conducerea partidului pentru că l-a exclus în urma absenţei la şedinţa privind moţiunea de cenzură.

Înainte să fie exclus, Rădulescu s-a plâns că s-a simţit foarte rău, chiar a tuşit cu sânge. De altfel, a trimis presei documente medicale din care reiese că s-a prezentat la medic luni, la ora 14:30, adică la ora când trebuia să înceapă în Parlament procedura pentru votul moţiunii de cenzură depuse de PSD.

"Am vorbit cu avocaţii şi ignorarea actelor medicale este infracţiune. Indivizilor care conduc acest partid o să le fac plângere penală. Câteva zile am scuipat sânge. Fac tratament cu antibiotice. Am o infecţie pulmonară care mă obligă să fac 10 zile tratament. Am ieşit şi cu tahicardie", a declarat Rădulescu.

Reamintim că liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat, marţi, după şedinţa conducerii partidului, că patru dintre cei cinci parlamentari care au lipsit de la şedinţa în care urma să fie votată moţiunea de cenzură au fost excluşi. Concret, este vorba despre Dan Ciocan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor şi Roxana Paţurcă.

În cazul lui Carmen Dan, s-a luat decizia să se facă o evaluare mai amplă a situaţiei, pentru că „pare că există o situaţie medicală complicată şi probabil că în zilele viitoare se va lua decizia şi în privinţa acesteia”. Dacă documentele prezentate de aceasta se confirmă e posibil să nu fie exclusă, în caz contrar va fi şi ea dată afară din partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne