Lăzăroiu: Viorica l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piaţa publică. I-a arătat cum arată "partidul" pe care îl conduce

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu şi-a exprimat satisfacţia pentru drama politică prin care trece liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

"Poate că o să o votez pe Viorica, mai ales după ce am văzut-o în banca aia la clasa pregătitoare. Îşi recunoaşte limitele şi disponibilitatea să o ia de la capăt. Puţini ca ea. Dar nu pentru asta. Ci pentru că, de două luni încoace, l-a dezbrăcat pe Tăriceanu în piaţa publică, ceea ce puţini politicieni au făcut cu el în ultimii treizeci de ani. I-a arătat cine e şi mai ales cum arată 'partidul' pe care îl conduce şi câte parale face. Da, partidul ăla cu care şantaja el în vară ca să obţină susţinere la prezidenţiale din partea PSD. L-a luat pe Meleşcanu, vicepreşedinte ALDE, cum iei ursuleţii ăia la bâlci, după ce ai nimerit trei din cinci", a precizat Lăzăroiu.

Potrivit analistului, a mai luat trei membri ALDE recent, printre care Graţiela Leocadia Gavrilescu, o apropiată a lui Tăriceanu, şi i-a propus miniştri.

"Şi nu s-a mulţumit cu asta. A declarat că, dacă Tăriceanu îi exclude din ALDE pe ăştia trei, o să ia alţi trei tot de la ALDE (îţi dai seama ce bătaie e acolo cine să-l trădeze pe Tăriceanu pentru un oscior; vegetarieni, deh). Între timp, disperatul, tot excluzând trădători, şi-a desfiinţat grupul de la Senat. Bravo, Viorica! Umileşte-l, fată, pe gherţoi", a afirmat Lăzăroiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne