Lăzăroiu râde de Tăriceanu: PSD l-a tratat ca un oportunist fără valoare. Sper să nu lase o aşa jignire fără răsplată

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu l-a ironizat pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, după ce PSD a stabilit - prin vot în Comitetul Executiv Naţional - că va merge cu un candidat din interiorul partidului la prezidenţiale.

"Tăriceanu a fost pur şi simplu sfidat, umilit chiar. Nu ştiu cum ar putea suporta un asemenea afront. Un om cu experienţa lui politică, fost prim-ministru, devotat alianţei cu socialiştii încă din 2014, un tip înţelept, altfel, cu simţ al echilibrului şi aş mai putea adăuga... Ca şi Pleşoianu, el este profund nedreptăţit. Bărbat de stat, la sfârşit de carieră, când aştrii se aliniaseră pentru cea mai înaltă funcţie, e tratat ca un oportunist fără valoare", a declarat Lăzăroiu.

În aceeaşi notă ironică, analistul politic şi-a exprimat speranţa că Tăriceanu nu va lăsa "o aşa jignire fără răsplată".

"Toate sondajele arată că stă mai bine decât oricare pesedist de frunte în opţiunile demoscopice. Da, e adevărat, n-are un partid prea de soi în spate, dar cred că are şanse mai mari să intre în turul al doilea decât candidatul oficial al PSD. Mult succes, domnule Tăriceanu!", a precizat Lăzăroiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne