Jurist USR, despre PSD şi UDMR: Criminalii! 30 de ani au furat banii de spitale, acum fac legi să crească infecţiile

Avocatul Vlad Gheorghe, de la USR.
Avocatul Vlad Gheorghe, de la USR. (Facebook)

Avocatul Vlad Gheorghe, de la USR, a anunţat, joi, modificările pe care PSD şi UDMR vor să le aducă la legea propusă de guvern pentru carantinarea celor infectaţi. Legea este votată azi, în Camera Deputaţilor.

„UDMR vrea ca internarea obligatorie să fie …voluntară. PSD vrea ca cei care nu respectă carantina impusă la domiciliu să …nu păţească nimic.

Sunt modificările depuse acum în Parlament de UDMR şi PSD la Legea Izolării şi Carantinei. Complici până la capăt: anul trecut au lucrat să scape toţi penalii, anul asta ajută #Covid19.

După ce 30 de ani au furat banii de spitale acum fac legi pentru creşterea infecţiilor. Criminali”, a scris Vlad Gheorghe pe Facebook.

Precizăm că Grupul de Comunicare Strategică a transmis că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 614 noi cazuri de îmbolnăvire (faţă de 555 anunţate cu o zi în urmă). România a înregistrat, joi, un nou record negru privind numărul de îmbolnăviri, ajungând la 614 cazuri în 24 de ore (faţă de 555 anunţate cu o zi în urmă). Între timp au fost externaţi, la cerere, în urma deciziei CCR, 1.605 pacienţi cu coronavirus.

Până joi, numărul persoanelor diagnosticate cu Covid-19 care au decedat în România ajunsese la 1.834.