Imaginea sfidării absolute: Diaspora UMILITĂ din nou de putere. VIDEO şi FOTO din toată lumea

Cozi în diaspora
Cozi în diaspora (Filon Semovin)

Mii şi mii de români au stat astăzi, ore în şir, la cozi interminabile pentru a vota în oraşele lumii. Mulţi alţii încă stau. Indignaţi că istoria se repetă şi încă o dată statul român le-a pus la dispoziţie fie un număr insuficient de secţii de votare, fie de ştampile, diasporenii au realizat filmări de la cozile la care au fost obligaţi să stea.

Epoch Times a primit un număr impresionant de reacţii şi materiale foto/video de la românii din diaspora, care au ajuns din nou să fie umiliţi de guvernanţi.

Redăm mai jos câteva dintre ele.

Coadă uriaşă Londra, Barking Stratford.

Coada de la secţia de votare din Stratford şi aici. "Câteva mii de oameni aşteaptă liniştiţi şi optimişti la coadă. În Londra avem doar câteva secţii de votare şi cel mai probabil foarte puţini vom reuşi să votăm dacă se continuă în stilul acesta însă şi voi puteţi face o diferenţă. Aceşti oameni vor sta la coadă 3-5 ore dar pentru voi cei de acasă va dura 5 minute să votaţi. Felicitări!!!", spune românca ce a realizat filmarea.

Coadă mare şi la Amsterdam, imagini aici.

Coadă infernală la Birmingham.

Coadă şi la Londra, Harlesden. Filmarea este accesibilă aici. "Lumea s-a mobilizat la vot PENTRU că s-a săturat să tot fie furată. S-a săturat de cei care dau legi doar pt hoţi. De 30 de ani ei doar fură nimic nu fac pt ţară, e timpul pt o schimbare!", spune cititorul Epoch Times.

Şi în Barcelona coada e uriaşă, românii acuzând că sunt doar 5 ştampile! Urmăriţi video aici.

Va prezentăm şi câteva fotografii din care reiese că românii s-au aşezat în număr foarte mare la cozi. Au fost obligaţi să aştepte ore în şir, ne-au relatat cititorii noştri. Bătrâni, oameni cu copii au stat să le vină rândul, iar rândul le-a venit greu din cauza spaţiului insuficient, numărului mic de ştampile, de tablete pentru identificare etc.

Unora li s-a făcut rău, aşa cum arată o fotografie de la Roma publicată mai jos.

În Portsmouth UK situaţia e de-a dreptul revoltătoare. "Două ştampile, o cameră... Ce să mai zic... sute, poate mii de oameni, femei însărcinate, copii obosiţi... de la ora 11 azi dimineaţă... dincolo de cuvinte", ne-a declarat un cititor.

Cozi în diaspora (arhiva)
Cozi în diaspora (arhiva) (George Creţu)

Cozi în diaspora
Cozi în diaspora (Alex Stan)

Cozi diaspora
Cozi diaspora (Adelina Leonte)

Cozi diaspora
Cozi diaspora (Adelina Leonte)

Cozi diaspora
Cozi diaspora (Adelina Leonte)

Coada la Leicester
Coada la Leicester (Sorina Stallard)

Coada Hamburg
Coada Hamburg (Jean Ladar)

Cozi în diaspora
Cozi în diaspora

Coadă uriaşă la sectia de votare din Birmingham
Coadă uriaşă la sectia de votare din Birmingham (Sorina Stallard)

Diaspora a iesit la vot
Diaspora a iesit la vot (Ciprian Dimbean)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne