Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în optimi la Montreal

Perechea Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer a debutat printr-o victorie în primul tur şi s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu la turneul de la Montreal
Perechea alcătuită din românul Horia Tecău şi olandezul  Jean-Julien Rojer.
Perechea alcătuită din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer. (Neal Trousdale/facebook)

Perechea Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer a învins cu 7-6 (7), 7-5 cuplul Santiago Gonzalez (Mexic)/Donald Young (SUA) în proba de dublu la turneul ATP Masters 1.000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 4.662.300 dolari. Partida a durat o oră şi 23 de minute.

Cuplul româno-olandez şi-a asigurat un cec de 18.050 dolari şi 90 de puncte ATP.

În turul următor, Tecău şi partenerul său se vor confrunta cu favoriţii principali Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia). Scorul între cele două perechi este egal: Kontinen/Peers s-au impus anul trecut, în optimi, la Monte Carlo, iar Tecău/ Rojer au învins anul acesta în semifinale la Dubai.

Horia Tecău a ajuns anul trecut în semifinale la Montreal, alături de Florin Mergea, înainte de participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde au obţinut medaliile de argint.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport