Grindeanu: PSD nu mai are niciun "superlider", fie că vorbim de Teodorovici, Ciolacu sau Grindeanu

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu avertizează, la Digi24, că o luptă internă pentru putere, chiar înainte de alegeri, nu este deloc benefică, soluţia fiind construirea unei echipe de conducere.

"Acest congres nu trebuie să fie despre cine, ci despre ce se doreşte a fi făcut în PSD pe termen mediu, dacă nu chiar pe termen lung. Nicio bătălie internă de partid în acest moment, cu două luni înainte de alegeri, nu e benefică pentru niciun partid, indiferent cum se numeşte el. Orice bătălie de acest tip lasă urme, lasă răni. Cred că lucrurile trebuie discutate din perspectiva unei echipe. Să nu se supere pe mine, în acest moment, personalităţile de forţă în PSD, de superforţă, aşa cum a fost obişnuit PSD să aibă un superlider, lipsesc. Indiferent cum se numesc, fie că vorbim de Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu", a declarat Grindeanu.

În acest context, fostul prim-ministru PSD susţine că singura tactică pe care poţi să o adopţi şi care e tactica corectă e de a construi o echipă.

"Sigur, trebuie să fie şi un preşedinte, dar nu un tătuc, aşa cum s-a obişnuit PSD să aibă. Iar acea echipă trebuie făcută cu sarcini clare pentru fiecare membru al echipei – şi văd că lucrurile merg în această direcţie, având în vedere situaţia de fapt", a adăugat Grindeanu.

În opinia politicianului, de vină pentru absenţa unui lider puternic este Liviu Dragnea, care nu şi-a "crescut" un succesor, aşa cum au făcut alţi preşedinţi ai partidului.

"Cum scotea cineva capul, cum era redus la tăcere. Şi uite că plătim această politică", a conchis Grindeanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne