Goţiu şi-a scos certificatul medico-legal: Domnule Palada, ne vedem la tribunal!

Mihai Gotiu
Mihai Gotiu (Mihut Savu / Epoch Times)

Senatorul USR Mihai Goţiu şi-a scos certificat medico-legal după agresiunea suferită recent în pauza unui talk-show difuzat de postul B1 TV.

"Domnule Palada, ne vedem la tribunal! Astăzi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul şi l-am depus la Poliţia Sectorului 1 Bucureşti (unde am depus şi plângerea penală pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper că a şi fost trimis între timp) şi, din acest moment, nu mai există niciun motiv pentru procurori să mai amâne începerea urmăririi penale", a declarat Goţiu.

Vicepreşedintele Senatului a dat asigurări, o dată în plus, că nu îşi va retrage plângerea penală şi că nu se pune în discuţie varianta împăcării părţilor.

"Pentru că e necesar ca politicienii să-şi asume răspunderea acţiunilor lor şi pentru că cetăţenii români trebuie să-şi recapete încrederea în Justiţie", a conchis Goţiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne