Gigi Becali vrea să se opereze în străinătate: "Am dureri mari, nu pot dormi noaptea"

Gigi Becali
Gigi Becali (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Magistraţii Tribunalului Constanţa au hotărât luni dimineaţă ca Gigi Becali să fie supus unei expertize medico-legale, care va fi făcută de Serviciul de Medicină Legală, după ce au luat în discuţie cererea de întrerupere a pedepsei pe care a depus-o avocatul omului de afaceri, termenul următor fiind pe 29 ianuarie.

La procesul de la Tribunalul Constanţa, Gigi Becali a purtat un guler cervical şi a afirmat că nu i s-a permis să poarte acest guler la Penitenciarul Jilava, fapt care i-a agravat afecţiunea, anunţă Mediafax.

Gigi Becali a cerut magistraţilor întreruperea pedepsei pe motive medicale, afirmând că are nevoie de o operaţie la coloana cervicală.

"Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărât să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România", a afirmat Becali în faţa instanţei.

El a susţinut că suferă de această afecţiune de cca.20-25 de ani, încercând în tot acest timp să o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste, dar niciunul nu a dat rezultate.

Becali a susţinut că a mers şi la o clinică specializată din Germania, medicii îndemnându-l să se opereze, altfel există riscul să nu se mai poată mişca.

Ulterior, judecătoarea de la Tribunalul Constanţa a decis efectuarea unei expertize medico-legale, urmând ca aceasta să fie făcută de Serviciul de Medicină Legală şi să stabilească dacă Becali suferă de o boală gravă, dacă această afecţiune poate fi tratată în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor sau în reţeaua medicală a Ministerului Sănătăţii şi dacă boala face imposibilă executarea pedepsei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne