Gigi Becali devine înţelept:"Mulţumesc judecătorilor şi procurorilor care m-au condamnat"

Parlamentul României, În imagine Gigi Becali
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali (Epoch Times România)

Prezent marţi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Constanţa, care urmează să decidă dacă îl vor elibera condiţionat sau nu, Gigi Becali a declarat că detenţia a fost cea mai folositoare perioadă din viaţa sa şi că astăzi are emoţii mai mari decât atunci când a fost condamnat, relatează Mediafax.

Potrivit sursei citate, fostul finanţator al Stelei a mai adăugat că le mulţumeşte magistraţilor care l-au condamnat: "Mulţumesc judecătorilor şi procurorilor care m-au condamnat pentru că eu consider că cea mai folositoare perioadă din viaţa mea au fost cei doi ani de închisoare, mântuirea e cel mai important lucru pentru mine şi am învăţat ce înseamnă mântuirea în închisoare", a spus Becali.

Latifundiarul din Pipera le-a mai vorbit magistraţilor şi despre cărţile pe care susţine că le-a scris cât a stat închis, afirmând că sunt cărţi în care a pus suflet şi că nu au fost scrise numai pentru a i se scădea din pedeapsă.

"Sunt scrise cu inimă, cu suflet, cu sânge. Mă trezeam la două noaptea din somn şi notam o idee, nu am scris cărţi de 20 de pagini de dragul de a scădea din pedeapsă, aşa cum fac unii. Dacă o carte este editată, este lucrare ştiinţifică, aşa zice legea", a mai afirmat Becali în faţa magistraţilor, adăugând că "Muntele Athos" este cea mai importantă lucrare a sa.

Becali a executat doi ani de zile din cei trei ani şi jumătate pe care îi are de ispăşit în penitenciar. Reamintim că afaceristul a fost condamnat în data de 20 mai 2013 la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, după care i s-au adăugat alte şase luni în contul altor două condamnări în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat Maybach-ul.

Instanţa a rămas în pronunţare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.



România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne