Fratele lui Bercea Mondial, condamnat la 5 ani de închisoare pentru înşelăciune

(photos.com)
Vasile Anghel, fratele lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare de către Curtea de Apel Craiova, într-un dosar de înşelăciune.

În acelaşi dosar au mai fost condamnate alte patru persoane la pedepse între doi ani şi patru luni şi cinci ani şi 10 luni de puşcărie.

Cei cinci inculpaţi au fost acuzaţi că au înşelat mai multe primării din comune situate în judeţul Dolj prin falsificarea unor facturi, procese-verbale de recepţie ori contracte încheiate de două societăţi comerciale cu sediul în Drăgăneşti - Moţ Turta SRL şi Malex Metal SRL.

Vasile Anghel a fost arestat preventiv, la începutul acestei luni, ca şi primarul localităţii Dăneţi, Constantin Spiridon, într-un dosar privind acelaşi gen de infracţiuni.

Iniţial, inculpaţii au fost condamnaţi de Judecătoria Craiova în luna octombrie a anului trecut, dar sentinţa a fost atacată cu apel de către aceştia.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne