FOTO. Manda ignoră starea de alertă. Petrecere cu invitaţi numeroşi

Petrecere
Petrecere (Facebook, Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei)

Niciun partid nu i-a atacat mai virulent decât PSD-ul pe liberali după ce în spaţiul public a apărut poza cu Orban fumând, înconjurat de câţiva miniştri fără mască, la un pahar oferit de ziua sa la Guvern. Iată însă că vine şi rândul social-democraţilor să fie în centrul atenţiei.

Astfel, în spaţiul public a apărut o fotografie de la o petrecere organizată de primarul localitaţii Cerat, la care a luat parte şi europarlamentarul Claudiu Manda, europarlamentar şi soţ al ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, unul dintre vârfurile de lance în atacurile lansate de PSD contra liberalilor. La petrecere ar fi participat numeroase persoane. Mai exact, într-una dintre fotografiile de la chef apare limuzina cu număr de Bucureşti a lui Manda.

Interesant este că soţia lui Claudiu Manda, Lia Olguţa Vasilescu, a fost una dintre persoanele care au lansat cele mai acide ironii la adresa Guvernului după apariţia fotografiei de la ziua lui Ludovic Orban.

Fotografii de la eveniment au fost postate pe pagina de Facebook Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României, însoţite de următorul comentariu al jurnalistului şi scriitorului Silviu Iliuţă:

"Ai distribuit poza cu Orban? Ha să vedem cât de echidistant eşti!

Nesimţiţii zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur. Rămâne aşa.
Domnu' Manda Claudiu (soţu' roşcatei Olguţa, membri de vază ai PSD, cei care făceau scandal că fumează Orban) s-a prezentat la petrecerea cu mult mai mult de opt invitaţi a domnul Octavian Barbu, primar al localităţii Cerat.

Frumosul eveniment a avut loc ieri la Fazanaria de lângă Segarcea, ocazie cu care le şi urăm: să trăiască mirii, casă de piatră, la mulţi ani, să va trăiască sotia, să vi se desfiinţeze pesedeul sau ce mai vreţi voi.

Informaţia şi pozele sunt de la Fb Cetatea Banilor şi rog Onor. Ministerul Afacerilor Interne, România să le verifice, şi să treacă la amenzi.

Iar pe cinstiţii oameni echidistanţi de pe Facebook îi rog să le distribuie şi să îi facă de râs.
Dacă pe Orban l-am făcut pilaf - şi merită - cred că merită şi ăştia.

Ps: am şi pozele fără numere cenzurate, da' GDPR şi toate cele."

Petrecere
Petrecere (Facebook, Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei)

Petrecere
Petrecere (Facebook, Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei)

Petrecere
Petrecere (Facebook, Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne