Florin Prunea este noul manager general al formaţiei Dinamo Bucureşti

"M-am întors acasă! Mă bucur că am revenit la Dinamo, clubul care m-a format ca om şi ca sportiv. Pentru mine este o onoare să reprezint Dinamo, am crescut aici.." - Florin Prunea.
Tehnicianul român Florin Prunea.
Tehnicianul român Florin Prunea. (Dinamo Bucureşti/facebook)

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti are un nou manager general în persoana lui Florin Prunea, a anunţat, marţi seara, conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"M-am întors acasă! Mă bucur că am revenit la Dinamo, clubul care m-a format ca om şi ca sportiv. Pentru mine este o onoare să reprezint Dinamo, am crescut aici, ştiu foarte bine ce înseamnă performanţa şi vreau să readucem clubul în elită. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar îi asigur pe toţi suporterii că împreună cu echipa mea administrativă, cu antrenorii şi jucătorii vom face tot ce depinde de noi să readucem Dinamo acolo unde ne dorim cu toţii. Suporterilor nu le cer răbdare, le cer susţinere!", este mesajul adresat de Florin Prunea fanilor alb-roşilor pe site-ul oficial al grupării din capitală.

Aceasta este o nouă modificare adusă în staful dinamoviştilor, după înlocuirea recentă a lui Mircea Rednic de la cârma echipei cu Eugen Neagoe, căruia i-a fost reziliat contractul pe cale amiabilă, după cea mai slabă clasare din istoria echipei, locul 9 în Liga I la finalul sezonului competiţional 2018-2019.

Prunea (50 de ani) şi Eugen Neagoe au fost colegi în trecut, cei doi cucerind în sezonul 1990-1991 titlul de campioni cu Universitatea Craiova, respectiv în 1997 cu Dinamo.

Ultima oară, fostul portar al naţionalei a fost preşedintele clubului moldovean Politehnica Iaşi, de care s-a despărţit în iulie 2017.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport