Florin Cîţu are o întrebare "importantă pentru români". Despre Dragnea, evident

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu, unul dintre cei mai vocali politicieni din opoziţie, nu pierde nicio ocazie să-l atace pe preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Am o întrebare pentru voi toţi: De ce Liviu Dragnea nu s-a dus de două zile la nicio televiziune să umple tabla cu explicaţii privind eşecul programului PSD la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate?", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Liberalul a prezentat două variante de răspuns:

1. Liviu l-a numit pe prietenul lui şef la CNAS! (după cum reiese din informaţiile publice)

2. Liviu ştia de jaful şi nenorocirea de la CNAS şi s-a gândit să-şi ajute prietenul crescând contribuţia pentru contractele de muncă part -time. Acoperă jaful tot din banii voştri!

"România, trezeşte-te!", a conchis Florin Cîţu.

Reamintim că preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea, a intrat recent în colimatorul DNA într-un dosar privind decontări ilegale de servicii medicale, în care prejudiciul se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne