Fiul lui Gabriel Oprea, "maturizare" pe bani publici la ministerul lui Petre Daea

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

Fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea a fost angajat temporar pe perioada lunii mai la Ministerul Agriculturii, pare-se la dorinţa tatălui său, care a vrut ca juniorul să se maturizeze având un job fix, cu program. Practic, fostul ministru de Interne a încercat să-şi "maturizeze" fiul, cunoscut pentru apariţiile sale în cluburi de lux, pe bani publici, arată G4Media.ro

Angajarea pe termen determinat a fost o soluţie la care s-a apelat după ce, la începutul anului, juniorul a încercat să se angajeze fără succes la acelaşi minister, au declarat pentru G4Media.ro surse din minister confirmate de un răspuns oficial. Sursele au mai precizat că Gabriel Marin Oprea nu prea venea la muncă deşi avea un salariu lunar de aproape o mie de euro.

”A fost angajat pe pile, venea când voia şi pleca cu mult timp înainte de terminarea programului. Lucra direct cu secretarul general din minister, Constantin Ilie Aprodu, şi el un apropiat al lui Gabriel Oprea”, a explicat o sursă din Ministerul Agriculturii.

Deşi 1000 de euro este un salariu de vis pentru mulţi români, juniorul fostului vicepremier nu era însă acolo pentru aceşti bani:

”Ne era vorba de bani, Gabriel Oprea credea că aşa se maturizează fiul său, un copil crescut cu totul la dispoziţie. Credea că aşa mai renunţă la fete, cluburi şi maşini. Asta spuneau chiar apropiaţii secretarului general Ilie Aprodu, care ştiau de la acesta. Este haios, dar ăsta este adevărul. Gabriel Oprea îşi maturizează fiul pe bani şi funcţii publice. Funcţie care putea fi ocupată de un copil cu adevărat muncitor, care avea nevoie de un salariu ca să-şi plătească lunar chiria”, a declarat o sursă din minister.

Gabriel Marin Oprea (23 de ani) s-a ocupat, teoretic, de activităţi ce au ţinut de asigurarea Preşedinţiei Consiliului UE de către România şi a "lucrat" în baza unui contract pe perioadă determinată, prin urmare nu are statut de funcţionar public şi nu a depus declaraţii de avere şi de interese.

Fiul fostului vicepremier este cunoscut în cercurile mondene din Bucureşti pentru prezentările de modă ca manechin al creatoarei de modă Adina Buzatu, dar şi pentru apariţiile în cluburile de lux. În 2018, Cancan l-a surprins pe Oprea jr la un club din Mamaia într-un Mercedes de lux şi purtând un ceas estimat la 30.000 de dolari.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne