Felicitare de Paşte cu tentativă de umor din partea Poliţiei R. Moldova. Alaiba: Aceştia intimidează online

Felicitarea postată pe pagina de Facebook a Poliţiei R. Moldova
Felicitarea postată pe pagina de Facebook a Poliţiei R. Moldova (facebook.com/Dumitru Alaiba)

Cu ocazia sărbătorilor de Paşte, Poliţia Republicii Moldova a făcut şi postat pe contul său de Facebook o felicitare cu aluzie umoristică la o acţiune de protest şi confruntarea dintre bastonul poliţistului şi telefonul mobil al cetăţeanului paşnic cu invitaţie ”la ciocnit”.

În context, deputatul din partea PAS, Dumitru Alaiba susţine că astfel de glume or fi pe placul lui Jizdan, dar cu siguranţă nu pe placul cetăţeanului paşnic.

„Am protestat nu o dată, înconjurat de mascaţi în uniforme negre şi o să o mai fac de oricâte ori va fi nevoie. Voi fi în stradă de fiecare dată când acest stat va comite abuzuri împotriva propriilor cetăţeni. Dar nimic distractiv în asta nu e. Şi nici nostim”, a adăugat politicianul.

Dumitru Alaiba notează că după ce a fost criticată de mai mulţi internauţi postarea Poliţiei R. Moldova a fost ştearsă de contul de socializare, ceea ce face ca acest lucru să fie şi mai penibil.

„Dragă admin, dacă nu ai umor - nu fă glume. Nu la toţi le e dat. Unii ştiu să dea cu bâta, alţii ştiu să facă glume cu gust. Lucrul tău, dragă admin, este să intimidezi online. Azi ţi-ai îndeplinit sarcina camuflat într-o "glumiţă"”, a conchis deputatul.

Liviu Vovc, deputat din partea blocului ACUM a ţinut să sublinieze că postarea poliţiei ar fi total neinspirată. „Sau poate în timpul sărbătorilor Pascale poliţia a decis să fie sinceră? Noi ştiam demult că sunteţi o bâtă a regumului, iar prin acţiunile voastre încercaţi să promovaţi frică, teroare şi ... prostie. Dacă doriţi să vă arătaţi adevărata faţă, mai puneţi în poză nişte gaze lacrimogene şi o autospecială Toma. Să creaţi atmosfera completă.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe