FCSB victorie la limită în faţa Universităţii Craiova

FCSB a câştigat confruntarea din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I la fotbal susţinută pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, scor final 1-0 (0-0).
(Captură foto)

FCSB a reuşit, luni seara, să fie prima echipă care câştigă pe noul stadion ''Ion Oblemenco'' din Craiova.

Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus la limită pe terenul celor din 'Bănie', scor 1-0 (0-0), unicul gol al partidei avându-l ca protagonist pe portughezul Filipe Teixeira (min. 86), care a profitat de o eroare a mijlocaşului Vladimir Screciu, proaspăt intrat pe teren.

Partida a fost una destul de animată, cu mari ocazii de a înscrie irosite. Mitriţă a avut o primă şansă de a modifica tabela de marcaj în minutul 14, acesta ratând singur cu portarul Bălgrădean, cel din urmă remarcându-se şi în minutul 25 la şutul lui Alexandru Băluţă, a lui Tiago Ferreira (50) sau Hristo Zlatinski (68).

Goalkeeper-ul 'roş-albăstriilor' a avut un rol important în victoria necesară steliştilor pentru a-şi menţine speranţele la titlu. FCSB a avut şanse mari de a înscrie prin Filipe Teixeira (41, 79) şi Florin Tănase (45).

CS Universitatea Craiova - FCSB 0-1 (0-0), stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
A marcat: Filipe Teixeira (86).
Cartonaş roşu: Mihai Pintilii (FCSB, 90), Junior Morais (FCSB, 90+5).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observator: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport