Emilia Şercan: Viitorul ministru Marius Nica se ocupă de "recrutarea" jurnaliştilor

Oare s-au terminat toţi specialiştii şi membrii de partid din ţara asta cu studii făcute în universităţi civile de tot Guvernul şi aparatul administrativ a ajuns să fie burduşit numai cu absolvenţi şi profesori de la Academia SRI, se întreabă retoric jurnalista Emilia Şercan.
Emilia Sercan
Emilia Sercan (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Desemnarea lui Marius Nica - care a terminat facultatea de Informaţii la Academia Naţională de Informaţii a SRI - în fruntea Ministerului Fondurilor Europene, în locul Rovanei Plumb, nu o încântă deloc pe jurnalista Emilia Şercan.

"Revin la vechea mea problema cu Marius Nica, cel care ajunge, din nou, ministru al Fondurilor Europene. Marius Nica a terminat facultatea de Informaţii la Academia Naţională de Informaţii a SRI. Ulterior, a fost angajat la Direcţia de Informaţii a Armatei, din MAPN, unde printre atribuţiile lui de serviciu era să recruteze ziarişti. Repet, ziarişti. Jurnalişti, ăia care ar trebui să asigure păstrarea regulilor democratice într-o societate", a declarat Emilia Şercan, pe pagina sa de socializare.

Potrivit jurnalistei, oficial Nica a plecat din DIA ca să lucreze în privat şi a devenit consilierul Rovanei Plumb, când pesedista era europarlamentar.

"Solda în euro, aer de Bruxelles, oficiali europeni, gârla. Acum a ajuns să ocupe exact poziţia lăsată liberă de Rovana Plumb. Însă esenţa e alta, oare s-au terminat chiar toţi, dar toţi specialiştii şi membrii de partid din ţara asta cu studii făcute în universităţi civile de tot Guvernul şi aparatul administrativ a ajuns să fie burduşit numai cu absolvenţi şi profesori de la Academia SRI?", a afirmat Emilia Şercan, adăugând hashtag-ul #statulcapturat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne