Editorial Epoch Times SUA: În acest moment critic, preşedintele Trump trebuie să acţioneze

Constituţia SUA
Constituţia SUA (Getty Images)

Alegerile prezidenţiale americane din 2020 nu seamănă cu niciuna dintre cele ale trecutului. Necesită măsuri fără precedent pentru a le proteja, a proteja republica şi a proteja viitorul.

Gradul şi amploarea fraudelor electorale din aceste alegeri sunt fără precedent. În statele cheie, preşedintele Donald Trump a avut un start bun în noaptea alegerilor. Dar seara, târziu, numărătoarea voturilor a fost oprită, iar observatorii electorali au fost conduşi afară din secţii. Apoi, au început să curgă buletine de vot pro Biden, o situaţie imposibilă din punct de vedere statistic, care, însă, i-a oferit lui Joe Biden o victorie aparentă.

Dar acest tipar a avut loc doar în statele în care o victorie a lui Biden necesita inversarea rezultatelor. Nu a mai fost înregistrat niciodată în istoria electorală americană şi indică un efort coordonat de fraudare a alegerilor.

Acest efort presupune, probabil, manipularea votului de către maşinile companiei Dominion Voting Systems.

Potrivit unui audit criminalistic al maşinilor de intabulare şi software-ului acestora din statul Michigan, „sistemul de vot al companiei Dominion Voting Systems este proiectat în mod intenţionat cu erori inerente pentru a crea fraude sistemice şi a influenţa rezultatele alegerilor”.

În plus, diferite forme de "recoltare" a buletinelor de vot şi nereguli electorale sunt atestate de mii de declaraţii autorizate la notariat, date de martori oculari ai alegerilor - unii dintre ei democraţi.

Există rapoarte - care necesită confirmare - despre influenţa forţelor externe având ca obiectiv subminarea alegerilor.

Preşedintele Trump a făcut referire la sistemul electoral american ca fiind „asaltat şi asediat, în mod coordonat”.

Drept urmare, forma de guvernare a SUA este în pericol. Dacă alegerile pot fi câştigate prin mijloace necinstite în 2020, ne putem aştepta ca următoarele alegeri să fie câştigate în acelaşi mod. Poporul american îşi va pierde posibilitatea de a-şi determina viitorul prin vot.

Dacă a existat un efort coordonat de fraudare a alegerilor, acesta poate fi încadrat ca subversiune.

În plus, dacă Statele Unite sunt guvernate de un singur partid, modificările legilor ar putea perverti în mod fundamental sistemul de guvernare american.

Democraţii au vorbit despre desfiinţarea Colegiului Electoral, pentru a se asigura că marile oraşe - predominant democrate - vor fi cele care aleg în esenţă preşedintele; au vorbit despre creşterea numărului de judecători ai Curţii Supreme, pentru a se asigura că judecătorii numiţi de democraţi au majoritatea.

Însă indiferent cât de grave sunt aceste ameninţări la adresa republicii americane, ele nu sunt miezul răului.

Rădăcina pericolului actual nu este că Biden sau Trump vor câştiga. Nu este vorba despre Partidul Democrat sau de Partidul Republican.

Statele Unite se confruntă cu o forţă malefică - una care vrea să distrugă America, şi, de fapt, să distrugă toate lucrurile bune ale umanităţii.

Aceste alegeri reprezintă punctul culminant al luptei dintre libertate şi comunism, între Bine şi Rău.

După căderea regimurilor comuniste din Uniunea Sovietică şi Europa de Est, oamenii din SUA şi din întreaga lume s-au relaxat, crezând că ameninţarea comunistă se încheiase. Dar comunismul nu a adormit niciodată. Globalizarea l-a întărit, astfel încât a slăbit SUA.

Binele şi Răul nu pot face compromisuri între ele. Sunt ca focul şi gheaţa. A ceda răului nu face decât să-l încurajeze. O victorie a comunismului în aceste alegeri ar avea drept rezultat o înfrângere a libertăţii peste tot. Omenirea s-ar scufunda în întuneric pe o perioadă lungă şi grea.

La 5 decembrie, în statul Georgia, Trump a spus următoarele despre cei care vor să fure alegerile: „Aceşti oameni vor să meargă mai departe decât socialismul, vor să intre într-o formă de guvernare comunistă - n-am nicio îndoială”.

Cum vor fi apărate Statele Unite? Oficialii locali sunt adesea cei mai implicaţi în fraudarea alegerilor. Judecătorii, din cauza doctrinei privind separarea puterilor, se abţin de multe ori să le spună statelor cum să organizeze alegeri. Congresul SUA nu are niciun rol electoral, cu excepţia cazului în care Colegiul Electoral nu reuşeşte să dea un câştigător.

Destinul lui Donald Trump este să umple breşa. A jurat să apere Constituţia americană şi este învestit cu puteri în acest scop.

Trump ar trebui să folosească acele puteri, ca preşedinte, pentru a proteja viitorul Republicii americane şi trebuie să-i aresteze pe cei care au conspirat pentru a priva poporul american de drepturile sale prin fraudă electorală. Legea Insurecţiei îi permite lui Trump să folosească armata pentru a confisca probele procesului electoral în statele contestate în scopul furnizării unei numărători transparente şi corecte a voturilor.

Sistemul nostru este în criză. Într-un asemenea caz, Trump ar acţiona pentru a restabili statul de drept.

Prin transparentizarea procesului, onestitatea poate învinge frauda. Dorinţele majorităţii vor fi realizate, iar procesul de capturare de către comunism va fi retezat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii