Dragnea, repetent din voia sa. Ar face-o din nou

Liderul PSD susţine că a rămas repetent fiindcă aşa a avut el, pentru a mai sta încă un an alături de colegi.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Ironizat pe reţelele sociale după ce profesorul universitar Mircea Oprean, soţ al Zoei Ceauşescu, a afirmat că Liviu Dragnea, care i-a fost student la Politehnica a rămas repetent un an, liderul PSD susţine că repetenţia a fost o opţiune personală şi că ar face la fel dacă ar fi pus din nou în aceeaşi situaţie.

“Este foarte interesant că au început să fie scoşi de la naftalină foarte mulţi oameni. Eu am mai abordat subiectul acesta acum câţiva ani de zile, de câteva ori. În anul trei sau patru, mai mulţi colegi, cu unii cântam în formaţii, cu alţii aveam alte activităţi, am decis să mai prelungim cu un an. Decizie pe care am luat-o şi dacă aş mai fi încă o dată în situaţia aia, aş mai lua aceeaşi decizie ca să mai stăm un an în plus acolo. A fost o întreagă istorie cu fugă de la examene, fugăriţi prin curtea Institutului", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preluat de Mediafax, întrebat fiind dacă a rămas repetent în facultate, aşa cum a declarat ginerele lui Nicolae Ceauşescu, Mircea Oprean.

Reamintim că invitat luni la Antena 3, profesorul universitar Mircea Oprean, fostul soţ al Zoei Ceauşescu dezvăluia că Liviu Dragnea a rămas repetent.

"La noi atunci erau două direcţii, direcţia asta la care eram eu cu transmisii automate, şi altă direcţie cu service-uri, cu întreţinere. N-a venit pe direcţia mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar şi aşa a rămas repetent", şi-a amintit profesorul de transmisii pentru automobile.

Realizatorii emisiunii au glumit că poate Dragnea a rămas repetent "când avea trupa rock".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne