Graţierea corupţilor. Cioloş: Unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor

Fostul premier Dacian Cioloş a reacţionat după ce Comisia Juridică, prezidată de pesedistul Şerban Nicolae, a decis să graţieze inclusiv faptele de corupţie - luare de mită, dare de mită şi traficul de influenţă.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Deloc încântat de decizia Comisiei Juridice din Senat de a include în Legea graţierii şi faptele de corupţie, fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş a atras atenţia, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că "unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor".

"Unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor care vor să privească spre viitor şi sunt traşi din când în când de mânecă de cei care par să aibă dificultăţi în a se desprinde de trecut.

Un Parlament care se respectă şi care-şi respectă alegătorii, ar trebui să dovedească maturitatea şi înţelepciunea de a transmite un mesaj clar privind modelul de societate pe care îl doreşte pentru România. Dacă liderii majorităţii parlamentare, ai guvernului nu susţin aceste modificări, care mai e sensul acestui joc?", a scris Dacian Cioloş.

La scurt timp după ce Comisia lui Şerban Nicolae a dat undă verde graţierii corupţilor, premierul Sorin Grindeanu şi, ulterior, şi preşedintele PSD Liviu Dragnea au anunţat că nu susţin un astfel de demers.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne