Dragnea o încasează pe Facebook: "Să nu fim răi de sărbătoare, totuşi poate te vedem la Rahova"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Ideea de a le ura "La mulţi ani" celor ce poartă nume de floare şi de a vorbi în postarea sa despre "bunătate, iertare şi iubire faţă de oameni" i-a adus liderului PSD un val de comentarii acide pe Facebook.

Nemulţumiţi că liderul PSD îndeamnă la bunătate şi iubire după ce pe 10 august zeci de mii de oameni au fost gazaţi şi în condiţiile în care Dragnea l-a numit "nimic" pe un cetăţean care a îndrăznit să-l conteste, mai multe persoane i-au urat, la rândul lor acestuia care mai de care...

Redăm câteva dintre postări:

"Voi vorbiţi de bunătate ???? Ne-aţi gazat pe 10 august! Dumnezeu vă va pedepsi !", îi scrie Rodica lui Dragnea.

"Aşa cum ţi-au ”dorit” ieşenii? Musteşti de ură la adresa românilor de bun simţ şi ai tupeul să te foloseşti şi de sărbătorile pascale", răbufneşte Minerva.

"Şi ţie la mulţi ani! Cu executare!", îi urează Răzvan.

"Tare mi-aş dori...Să faci o baie în mulţimea care e sătulă până peste cap de voi. De paşte ...vă urez să aveţi pe masă ce au pensionarii din ţărişoara asta", îşi arată nemulţumirea şi Ionel.

"Să nu fim răi în ceas de sărbătoare, dar, totuşi, poate te vedem pe cameră la Rahova", adaugă Nyky.

"Să vezi ce sărbătoare mare va urma, se va marca în calendar cu roşu (sic) ziua în care vei intra la facultate", îi transmite şi Vlad lui Dragnea.

"Dacă eu, iubitoare de flori, am ajuns să refuz buchetele de câte 3 trandafiri roşii, realizezi cât de importante sunt vorbele tale/partidului vostru pt mine?", întreabă Florence.

Cât de mare e frigiderul dvs? Întreb pentru nişte prieteni care se gândesc să vi-l fure, nu să-i facă altceva", întreabă Doru, făcând aluzie la acuzaţiile lui Dragnea potrivit cărora dacă românii votează Opoziţia vor rămâne fără frigidere şi "aragaze".

"Sunt o persoană cu handicap gradul 3. Sunt bun de muncă fără picior. Mai mult stau internat prin spital mă ţine de milă o verişoara de a mea ca pensia de handicap este 60 de lei. Am rămas şi fără bănuţi de mâncare şi fără haine. Cum aşi putea să vă votez când legea este aşa de rea? Am avut gradul 2 de handicap grav şi mi la luat. Spune-mi, vă rog frumos, ce să fac.?? Am 49 de ani nimeni nu mă angajează. Puteţi măcar să-mi daţi gradul 2 înapoi. Mă cheamă la comisie în fiecare an. Oare îmi creşte piciorul înapoi?", se plânge Florin...

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne