Dragnea, la un pas de sentinţă: Sunt disperaţi! Sistemul pune presiuni inimaginabile pe completul de judecată

Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut miercuri seară, la România TV, că aşa-zisul "sistem" ocult de putere din România pune "presiuni inimaginabile" pe completul de judecată care urmează să dea sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive.

"Sunt disperaţi să nu slăbească presiunea pe completul de judecată, pentru că sunt presiuni inimaginabile. Tot sistemul, la comanda lui Iohannis, cum a făcut şi la fond... Eu ştiu ce vorbesc: tot sistemul - SRI-ul, Pahonţu, oameni din DNA", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă are dovezi în susţinerea afirmaţiilor sale, potrivit cărora şeful statului ar încerca să influenţeze completul de la Înalta curte, liderul PSD a replicat sarcastic: "Am visat eu".

"Nu e nicio probă în dosar, sunt nevinovat total", a transmis Dragnea, care aşteaptă luni o decizie definitivă în dosarul în care a fost condamnat, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Cu puţin timp înainte de declaraţiile şefului PSD, preşedintele Klaus Iohannis a subliniat în faţa presei că are încredere că sistemul judiciar îşi va arăta independenţa şi într-o speţă de mare profil politic precum cea a lui Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne