Dragnea, huiduit şi la Călăraşi. Jandarmii intervin

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Aflat în turneu în ţară, liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns şi la Călăraşi. La fel cum s-a întâmplat ieri, la Slobozia, Dragnea a fost întâmpinat de protestatari care l-au huiduit.

Mai exact, liderul PSD a fost aşteptat la intrarea în sediul PSD Călăraşi de mai mulţi protestatari care l-au huiduit. Protestatarii au vrut să vorbească cu Liviu Dragnea dar nu au reuşit, fiind rapid încercuiţi de jandarmi care i-au împiedicat să se apropie de Dragnea.

"Mă deranjează extraordinar de mult ce a făcut cu legile Justiţiei. Legile pe care le fac sunt legi care favorizează oamenii din PSD. Mă deranjează şi pensiile speciale, ei şi-au acordat pensii speciale. Ei şi-au acordat pensii speciale deşi nu sunt mai speciali decât restul pensionarilor acestei ţări. Mă mai deranjează extraordinar de mult şi traseismul politic", a declarat un protestatar, intervievat de B1.

În timpul protestului, contestatarii lui Dragnea au afişat pancarte cu mesaje precum ''Justiţia independentă'', ''Codruţa, nu te lăsa'', ''Luaţi labele de pe justiţie'' şi au straigat: ''Este încă ţara mea, nu e ţara lui Dragnea.''

Liderul PSD a venit la Călăraşi pentru alegerea noului preşedinte al filialei locale, după ce, cu o zi înainte, îl instalase pe senatorul Marian Pavel la conducerea PSD Ialomiţa, arată sursa citată.

Reamintim că ieri, la Slobozia, Dragnea a fost întâmpinat de protestatari care l-au huiduit, întrebându-l: "Cât de sadic poţi să fii, ca să furi de la copii".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne