Dragnea "explică" huiduielile de la Iaşi. Urmează mii de reacţii: "Ai fugit ca un alt dictator care fugea cu elicopterul"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Facebook)

Huiduit la scenă deschisă în Iaşi de cetăţeni revoltaţi de modul în care este condusă ţară, liderul PSD, Liviu Dragnea vine cu o postare pe Facebook în care încearcă să acrediteze ideea că cei ce îl contestă sunt mobilizaţi de preşedintele Iohannis, nervos că românilor le merge bine datorită PSD. Aşa cum este de aşteptat, comentariile au început să curgă...

Redăm postarea lui Liviu Dragnea:

"Am câteva veşti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis şi pentru cei care defăimează zi de zi România! Am fost astăzi la Iaşi alături de colegii mei şi de simpatizanţi ai PSD şi oamenii ştiu adevărul!

Iohannis şi ai lui sunt din ce în ce mai nervoşi. Văd că românilor începe să le meargă bine. Este singura explicaţie pentru modul în care acţionează sistematic, mânaţi de ură împotriva propriului popor, pentru a bloca măsurile care aduc bunăstare.

Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiţii şi facem în continuare. Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate faţă de ce a avut Cioloş. Noi am mărit salariile medicilor şi tot noi vom construi şi autostrăzile, cu toate piedicile pe care ni le pun.

Iohannis şi ai lui sunt nervoşi că fermierii români îşi primesc subvenţiile la timp, că agricultura românească produce mâncare sănătoasă pentru români, că România a ajuns în guvernarea PSD pe primul loc la producţia de porumb şi floarea-soarelui în Europa. Când au fost ei la guvernare, fermierii români au stat nouă luni, un an, fără subvenţii, iar Franţa era pe primul loc la producţia de porumb.

Îţi pui întrebarea legitimă: pentru cine acţionează aceşti oameni, ce interese au? Eu nu cred că urmăresc interesele României, pentru că nu poţi să urmăreşti binele românilor când acţionezi împotriva lor. Ei promovează violenţa, ura şi veninul şi îşi doresc să fie ţara dezbinată!

Aceasta este diferenţa fundamentală dintre noi şi ceilalţi. Noi suntem pentru o Românie stabilă, pentru o Românie sănătoasă, pentru o Românie bogată, care să devină din ce în ce mai puternică. Ei vor o Românie la cheremul altora, noi credem că România merită mai mult!"

Şi iată şi câteva dintre comentariile românilor:

"Liviu? au sunat de la Socola. Cică dacă te duci cuminte înapoi, îţi pun şi apă în piscină!", scrie Alina.

"PSD nu e România, chiar nu înţelegi? Oamenii critică PSD, nu România. Aţi fugit ca potârnichile azi la Iaşi. Ce faceţi în continuare, mergeţi cu fanfara la toate mitingurile voastre prin ţară?", îl întreabă Bogdan pe liderul PSD.

"Abea vă aşteptăm la Bucureşti, domnu' Dragnea! Aragazele le loam cu noi să-i gazăm pe toţi sorosiştii care n-o să ne lase să vă arătăm cât de mult vă iubeşte capitala! La mulţi ani!", transmite Natalie.

"Ce fumaţi voi acolo la partid? Ai fost huiduit şi ai fugit ca un alt dictator care fugea cu elicopterul şi acum faci pe eroul? Să îţi fie ruşine pentru felul în care îţi baţi joc de oamenii sărmani şi îi cari cu autocarele să te aplaude. Vremea Ciumei Roşii a apus şi veţi ajunge la coşul de gunoi al istoriei.", se indignează Mihail.

"Voi sunteţi cancerul României. Din fericire, cancerul nu mai este o boală 100% incurabilă. Mai ales când este depistată din timp. Sper ca natura (votanţii) să vă neutralizeze înainte să ne aduceţi în stadiu terminal. Iar dacă sunteţi din ce în ce mai agresivi, sper ca doctorii (mulţimea) să intervină şi să va extirpeze ca pe o tumoră nenorocită şi invazivă, căci asta sunteţi. Meritaţi să dispăreţi. Altfel, dispare România", precizează Sorin.

"Livache, ştii bancu' cu Dubai? Duba-i pregătită!", îl ironizează Radu.

"Tu şi cu Grapini ce vă mai felicitaţi şi vă daţi like-uri singuri", adaugă Manuela.

"Auzi,bossulică? Mi-e frică să nu vină careva să-mi fure frigiderul şi aragazul şi aş vrea să-i angajez pe o perioadă determinată (până mergi matale la "facultate"), pe băieţii ăia cu cefe late, ce te păzeau la Iaşi. Crezi că au tariful mare să-mi păzească electrocasnicele alea? Hai băi Liviu, am glumit, nu te enerva, că te ia durerea la ghiulurile, pardon, inelele 4 şi 5 de la coloană. Şi n-aş vrea să te ia şi cu frezoane! În rest, îţi doresc multă sănătate, că tare greu ţi-o fi la puşcărie, dacă ajungi!", scrie Andrei.

"Minţi cu neruşinare şi instigi la ură! Hoţii şi proştii te mai susţin, fiecare din motive diferite! Tu, în ţara asta nu mai poţi umbla liber! Ne-am săturat ! Ajunge! Nimicule!", adaugă Manuela.

"Primirea frumoasă de la Iaşi a fost în mintea ta, noi am văzut doar cum ai fugit, alb la faţă, cu duba împreună cu ceilalţi curajoşi din cabinetul Dăncilă. Se vede cât curaj ai dacă ai evitat să treci pe lângă cei care te contestau. Şi hoţ şi laş, mai rar atâtea calităţi la unul care se visează preşedinte", transmite Daniela.

"Bo$$, dar de împrumuturile alea enorme din cauza cărora ne-ai amanetat viitorul nu zici nimic?", întreabă Alexandru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne