Dragnea: Excluderea lui Mircea Geoană, o greşeală care ar trebui reparată

PSD încearcă să-şi consolideze poziţia înaintea alegerilor parlamentare. Liviu Dragnea ia în calcul inclusiv o eventuală colaborare cu PSRO - partidul 'exclusului' Mircea Geoană - mai ales că PRU pusese ochii pe formaţiunea fostului pesedist.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Într-o intervenţie la România TV, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, şi-a expriamt dorinţa de a pune bazele unei colaborării "serioase" între PSD şi Partidul Social Românesc (PSRO), formaţiunea înfiinţată de fostul său coleg Mircea Geoană.

"Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.ro.

Preşedintele PSD a precizat că, în perioada următoare, va discuta cu Mircea Geoană pe tema unei eventuale colaborări între cele două forţe politice.

"Cred că o întâlnire cu Mircea Geoană este bună. Am vorbit şi cu Tăriceanu şi un grup politic în jurul PSD s-ar putea să fie o soluţie bună. Majoritatea o va asigura PSD-ALDE", a punctat Dragnea.

Pe de altă parte, liderul PSD a respins orice fel de asociere cu PRU - partidul susţinut de Victor Ponta şi apropiaţii săi în frunte cu Sebastian Ghiţă: "Ar fi culmea să sprijinim un partid care e gata să ne ia din oameni".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne