Dragnea, avertisment pentru Dăncilă: Să nu uite pentru ce a fost pusă la Guvern. O evaluare, după alegeri

Liviu Dragnea (Preşedinte PSD);
Liviu Dragnea (Preşedinte PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj clar, la Adevărul Live, premierului Viorica Dăncilă, pe fundalul discuţiilor din spaţiul public privind ruptura dintre cei doi: să nu uite de ce a fost pusă în Guvern, urmează o evaluare după alegerile europarlamentare.

"Până acum, da (a fost un premier bun -n.r.). Eu mă aştept că fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi. Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient", a declarat Dragnea.

Cât despre controversa privind modul de înlocuire a miniştrilor, via remaniere sau restructurare, liderul PSD a precizat că nu ştie cum se va finaliza.

"Habar n-am. Noi am susţinut cu toţii că nişte miniştri trebuie înlocuiţi. A fost o discuţie pe procedură. Aproape toată lumea i-a spus doamnei premier că Iohannis nu va da curs propunerilor. Intenţia e ca un Guvern să fie complet. În Comitetul Executiv Naţional va fi din nou o discuţie", a punctat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne