Dorin Chirtoacă, la vot pentru a pune capăt uzurpării care are loc în primărie

Dorin Chirtoacă la vot, alegeri anticipate 20 mai
Dorin Chirtoacă la vot, alegeri anticipate 20 mai (captură foto / privesc.eu)

Nu au vrut să mă lase să mă întorc la serviciu, deci vin la alegeri, a menţionat fostul primar general al municipiului Chişinău Dorin Chirtoacă, în momentul în care a intrat în secţia de votare.

Chirtoacă a menţionat că în ziua alegerilor anticipate pentru funcţia de primar al capitalei a votat pentru o relaţie corectă a primarului cu alegătorii.

”Nu era corect să las pe alţii să ocupe abuziv primăria şi să ignore alegătorii, de aceea am ajuns la aceste alegeri pentru a pune capăt uzurpării care are loc în primărie de un an de zile şi pentru ca locuitorii Chişinăului să spună pe cine vor ei primar. Pentru a pune capăt uzurpării şi pentru a continua dezvoltarea europeană a Chişinăului”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Totodată, fostul edil a mărturisit că, în prezent, în Republica Moldova lucrurile au fost date peste cap, aceasta nefiind democraţie şi stat de drept. ”Nu cred că cetăţenii îşi doresc aşa ceva. La noi lucrurile s-au dat peste cap, cred că pentru toată lumea acest lucru este evident”, a opinat Dorin Chirtoacă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe