Dăncilă: Îmi doresc să câştigăm europarlamentarele şi să avem preşedintele României, un preşedinte PSD

Viorica Dancilă
Viorica Dancilă (Epoch Times România)

Prezentă vineri la mitingul electoral al PSD de la Botoşani, premierul Dăncilă a transmis electoratului că îşi doreşte ca social-democraţii să câştige alegerile europarlamentare, localele, ba chiar şi alegerile prezidenţiale.

"Îmi doresc ca împreună să mergem la guvernare până în 2020, iar în primul rând în 2019 să câştigăm alegerile europarlamentare şi să avem preşedintele României, un preşedinte PSD", a declarat Dăncilă.

Premierul a mai susţinut că primarii PSD au proiecte pentru dezvoltarea comunităţilor şi pentru ca acesta să fie implementate, românii ar trebui să voteze PSD. Pentru a-şi susţine "argumentele", Dăncilă a vorbit despre Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), program pe care Opoziţia îl vede drept o puşculiţă de partid prin care liderii PSD îşi ţin aserviţi primarii.

"Anul viitor sunt alegeri locale. Fiecare primar are proiectul pentru dezvoltarea comunităţii lui. Proiect cu care a venit în faţa cetăţenilor şi a obţinut votul, aşa cum am venit noi cu programul de guvernare. Pentru a-şi putea pune în practică proiectele, pentru a putea să se ţină de cuvânt în faţa cetăţenilor care l-au votat, există o singură şansă. Să voteze şi să convingă că PSD, indiferent de culoare politică, a ajutat fiecare comunitate în parte, că a existat un program PNDL introdus de Liviu Dragnea care şi-a arătat efectele, că la sfârşitul anului trecut guvernul a alocat toate fondurile pentru PNDL 2 şi că în continuare proiectele lor îşi găsesc corespondentul în guvernarea PSD-ALDE", a declarat Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne