Daea, pus pe fugă de o doamnă care l-a întrebat de ce s-a scumpit motorina

foto
foto (Captură)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost luat la rost în timp ce efectua, joi, o vizită la piaţa agroalimentară din Sebeş, judeţul Alba, de o femeie care îi cerea socoteală pentru scumpirea motorinei.

"Motorina la 6 lei şi 10 bani, credeţi că e ok, domnul ministru? E bine aşa? Nu vă supăraţi, se mai poate aşa? Sunteţi un om în vârstă, un om calculat, e normal ce se întâmplă?", i-a spus femeia lui Daea, potrivit unui material publicat de Mediafax.

Ministrul Agriculturii i-a promis iniţial că va "veni imediat" şi la ea, dar s-a făcut nevăzut.

În ultima vreme, liderii PSD au fost întâmpinaţi cam peste tot pe unde au mers de români care s-au arătat nemulţumiţi de direcţia în care se îndreaptă ţara sub actuala guvernare.

Pentru a vedea materialul video intraţi aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne