Cumpănaşu dă în judecată două site-uri de ştiri. Le acuză că ar avea în spate "foşti generali din servicii"

Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu (Captură Video)

Fostul prezidenţiabil Alexandru Cumpănaşu a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că va acţiona în instanţă site-urile de ştiri aktual24.ro şi ziariştii.com “pentru suma de 1000000 RON fiecare”, acuzându-le că au răspândit minciuni şi jigniri la adresa sa în perioada campaniei prezidenţiale. De asemenea, Cumpănaşu a insinuat că în spatele acestor site-uri s-ar afla “foşti generali din servicii”.

“Mai sunt câteva site-uri care nu respectă deloc deontologia jurnalistică, inventate în campania electorală special pentru denigrarea mea şi a celor care mă susţin: aktual24, ziariştii.com şi parcă încă vreo 2-3. Dacă în campanie am fost sfătuit să nu le răspund pentru că nu-i citeşte nimeni, acum eu cred că NIMENI nu trebuie să mai scape de responsabilitatea jignirilor şi minciunilor aduse mie, familie mele şi susţinătorilor mei. Nu spun acum cine se află în spatele acestora pentru încă mai am pretenţii de la nişte foşti generali din servicii să şi le asume public. Nu le las prea mult timp însă. Ei ştiu că eu ştiu”, a precizat Cumpănaşu.

De asemenea, Cumpănaşu a transmis că presa trebuie să fie liberă şi nu un instrument fără principii şi valori folosit pentru a denigra şi a minţi.

“Ar putea lua exemplu de la paginademedia.ro care numai favorabilă nu mi-a fost dar care a ştiut să aibe un echilibru, bun simţ în exprimare, acidă când a fost cazul. Sau multe alte site-uri care se respectă. A venit momentul să responsabilizăm şi acea mică parte din presă şi media care înţeleg că jurnalismul înseamnă orice”, a adăugat fostul prezidenţiabil.

Cumpănaşu va acţiona în instanţă aktual24.ro şi ziariştii.com “pentru suma de 1000000 RON fiecare pentru textele abjecte la adresa mea, a Alexandrei sau a susţinătorilor mei”.

“Eu am un avocat foarte bun, sper că şi voi! Vom continua cu aceste procese şi APĂRAREA drepturilor noastre în faţa unor unor oameni fără scrupule”, a conchis Cumpănaşu, care a intrat în cursa pentru Cotroceni pe drama rudei sale îndepărtate, Alexandra Măceşanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne