Cristiana Anghel şochează, din nou, în Parlament

Parlament, prima şedinţă a noilor parlamentari. În imagine, Cristiana Anghel
Parlament, prima şedinţă a noilor parlamentari. În imagine, Cristiana Anghel (Epoch Times România)

Controversata senatoare PC Cristiana Anghel s-a remarcat din nou în Parlament, printr-o iniţiativă inedită, relatează stiripesurse.ro.

Dacă în ziua votării moţiunii de cenzură, senatoarea a surprins venind îmbrăcată cu un sacou cu personaje din desene animate, printre care şi celebrul Mickey Mouse aşa cum este poreclit Victor Ponta, în ziua votului pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, Cristiana Angel a transmis din nou un mesaj.

Senatoarea a venit în Parlament purtând pe piept o hârtie pe care scrie "Democraţia însemană mai mult decât doi lupi şi o oaie care votează pe cine să mănânce la cină.", o parafrazare a unei celebre fraze care i-a aparţinut lui Benjamin Franklin.

Reamintim că marţi liberalii au obţinut o victorie notabilă în Parlament, reuşind să-l impună pe MRU în fruntea SIE, actualmente ambele servicii de informaţii SRI şi SIE fiind conduse de persoane din stafful preşedintelui Iohannis.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne