Claudia Mihaela Bobocea, calificată în semifinalele probei de 1.500 m la Campionatele Mondiale de atletism

(Captură Foto)

La Campionatele Mondiale de atletism de la Doha (Qatar), Claudia Mihaela Bobocea s-a calificat miercuri în semifinalele probei de 1.500.

Claudia a înregistrat cu al 15-lea timp din serii, 4 min 07 sec 76/100, şi joi va evolua în semifinale.

''Nu a fost o cursă uşoară. A fost o cursă tipică pentru calificări. A trebuit să iau cursa pe cont propriu pentru a-mi putea asigura locul în semifinală. Mâine, pentru mine este ca o finală. Îmi doresc calificarea în finală şi mă voi lupta pentru asta într-o companie selectă'', a declarat Claudia Bobocea pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism.

Cel mai bun timp a fost înregistrat de olandeza Sifan Hassan - 4 min 03 sec 88/100.

Doi sportivi români vor mai evolua joi la campionatul mondial: Andreea Panţuroiu în calificări la triplusalt şi Andrei Gag în calificări la aruncarea greutăţii.

Zece atleţi români participă la Mondialele de la Doha. Până acum, cel mai bun rezultat l-a obţinut Alin Firfirică, locul 4 la aruncarea discului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport