Cîţu: Teodorovici ar trebui să recunoască gaura imensă la buget

Florin Citu
Florin Citu (Epoch Times România)

Impozitarea pensiilor speciale anunţată luni de Eugen Teodorovici este doar o încercare disperată din planul de albire a PSD ALDE, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, potrivit căruia ministrul de Finanţe ar trebui să recunoască public faptul că bugetul înregistrează o gaură imensă iar rectificarea bugetară va fi una negativă.

Cîţu mai atrage atenţia că în privinţa pensiilor speciale doar o impozitare a acestora cu 150% ar rezolva situaţia şi că soluţia este ca toţi românii să treacă pe un sistem de pensii bazat doar pe contributivitate.

Redăm postarea senatorului:

"Теодорович (Teodorovici. Numele ministrului este scris cu chirilice în contextul în care Cîţu l-a acuzat constat pe ministru că face jocurile Rusiei n.r.) las-o jos că măcăne!

Теодорович ar trebui să recunoască PUBLIC GAURA imensă de la buget şi să arate rectificarea bugetară NEGATIVĂ.

Теодорович Iţi garantez eu un lucru. Să te aştepţi să dai explicaţii în Parlament şi altor instituţii de stat despre măsluirea execuţiei bugetare în 2018. Veţi răspunde pentru TOT.

Impozitarea pensiilor speciale este doar o încercare disperată din planul de albire a PSD ALDE. Viorica Alba ca Zăpada şi cei 27 de pitici încă lucrează la ştergerea din memoriei a producţiei în care tot ei erau actori principali AliDragnea şi cei 40 de hoţi.

E bine să ştiţi situaţia reală.

Pensia medie pentru românii care depind doar de sistemul bazat pe contributivitate este de 1100 de lei pe lună.

Теодорович propune impozitarea pensiilor de peste 10000 de lei pentru a “repara” situaţia.

Doar un impozit de 150% pentru pensiile de peste 10000 de lei ar regla cât de cât situaţia. Altfel, media pensiilor pentru privilegiaţii României rămâne cu mult peste ce primesc românii de rând.

Singura soluţie care rezolva această problemă - TOŢI românii trec pe un sistem de pensii bazat DOAR pe contributivitate. România este o ţară prea săracă să-şi permită pensionari de lux.

Iar despre intenţiile reale ale lui Теодорович... În parlament a votat, alături de PSD ALDE, împotriva proiectului meu de lege care elimină pensiile speciale. Asta spune tot.

O întrebare pentru Теодорович:

Cum impozitezi tovarăşe DOAR pensiile speciale şi nu şi pe cele din Pilonul II şi pilonul III? (sau asta este de fapt planul ? )", scrie, pe Facebook, Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne