Cîţu: Prin "Revoluţia Fiscală" se desăvârşeşte un genocid împotriva economiei României

Măsurile fiscale adoptate de Guvernul Tudose confirmă faptul că PSD a început un război cu românii, indiferent de culoarea politică, a acuzat liberalul Florin Cîţu.
Florin Citu
Florin Citu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Modificarea Codului Fiscal prin ordonanţă de urgenţă, de către Guvernul Tudose, este momentul în care se desăvârşeşte un genocid împotriva economiei României, care a început cu guvernarea PSD, a acuzat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul PNL Florin Cîţu.

"O zi tristă pentru România, o zi neagră. Măsurile confirmă faptul că PSD a început un război în România, cu românii, indiferent de culoarea politică, indiferent de forma în care sunt angajaţi, sector privat sau sector bugetar, şi în acelaşi timp au mai scos un capitol important în lupta pe care o au ei cu Uniunea Europeană şi de a scoate România din Uniunea Europeană. În continuare vom încerca să oprim aceste măsuri prin proteste în stradă, prin acţiuni în Parlament, dar este nevoie cu toţii să ne opunem pentru că efectele deja se văd. Dobânzile deja sunt mai mari, moneda naţională este slăbită, inflaţia creşte, iar semnalele ce vin de la Banca Naţională sunt îngrijorătoare", a declarat Cîţu.

În opinia senatorului, toată această Revoluţie Fiscală este de fapt o "sfidare" venită din partea lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, care "se răzbună pe Tudose şi pe români".

"Au câştigat o bătălie în numele partidului şi cei care decontează aceste lupte ale PSD-ului suntem noi şi economia României", a conchis Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne