Ciolacu are în vizor două propuneri de premier dacă trece moţiunea de cenzură [Surse]

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ar avea în acest moment pe masă două nume de premier cu care vrea să meargă la preşedintele Klaus Iohannis, au dezvăluit surse politice pentru PS News.

Potrivit surselor citate, numele avute în vizor de Ciolacu sunt Vasile Dîncu şi Sorin Grindeanu.

Reamintim că, luni, Marcel Ciolacu a anunţat depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, pe care îl numeşte a fi “cel mai dezastruos guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani”. De asemenea, liderul PSD acuză Executivul că ar fi devenit “factorul agravant al pandemiei”.

Premierul Ludovic Orban a catalogat moţiunea social-democraţilor drept “o culegere de minciuni” şi a ironizat conţinutul acesteia, susţinând că “parcă a fost scrisă de Dăncilă sau de cineva care a băut apă după Dăncilă”. Liderul PNL a adăugat că persoana care a scris textul moţiunii este “ruptă complet de realitate”.

Totodată, premierul i-a acuzat pe liderii PSD de iresponsabilitate, subliniind faptul că moţiunea vine în plină criză şi doar cu trei luni înainte de alegeri. În plus, premierul a atras atenţia că un guvern interimar nu ar putea gestiona problemele cu care se confruntă ţara şi a reamintit dezastrul făcut de guvernările PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne