CFR Călători scade preţul biletelor online în medie cu peste 9%, între 1 aprilie-30 iunie

Preţul biletelor de tren va fi redus, în perioada 1 aprilie - 30 iunie, în medie cu peste 9% pentru toţi cumpărătorii de bilete online de pe site-ul CFR Călători, la plata cu cardurile MasterCard şi Maestro.

"Toţi cumpărătorii de bilete online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro , indiferent de tipul cardului utilizat, beneficiază de o reducere de 5%. Începând cu data de 1 aprilie, la orice bilet cumpărat online, care include această reducere, se mai acordă o reducere de încă 5% la plata cu cardurile MasterCard şi Maestro. Aceste reduceri pot fi accesate numai prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Perioada de valabilitate a ofertei este 1 aprilie – 30 iunie 2012, iar reducerea nu poate fi mai mare de 600 lei ) tranzacţie", se arată într-un comunicat transmis vineri de CFR Călători.

Astfel, prin cumularea celor două reduceri, preţul biletului de tren va fi redus în medie cu peste 9% la plata cu cardurile MasterCard şi Maestro, potrivit reprezentanţilor CFR Călători.

"Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă, se aplică tarifului special de online şi se cumulează cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus(întors", se mai spune în comunicat.

Dupa finalizarea tranzacţiei, cumpărătorul va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică.

Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie