Ce spune Viorica Dăncilă despre sondajul prezentat în CEx care arată că PSD a scăzut sub 20 la sută

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a fost întrebată joi, după Comitetul Executiv Naţional, dacă este adevărat că le-a prezentat colegilor în şedinţă un sondaj în care partidul a scăzut sub 20 la sută.

"Cei care au spus acest lucru cred că nu au înţeles foarte bine. Am spus că s-ar putea ca în sondaje să avem mai puţin de 23 la sută, să avem chiar 20 la sută. Important pentru noi este modul în care vom acţiona în următoarea perioadă pentru că noi nu vrem o scădere în sondaje, vrem o creştere în sondaje, iar pentru acest lucru trebuie să învăţăm lecţia de la alegerile europarlamentare", a replicat Viorica Dăncilă.

În acelaşi timp, şefa PSD a anunţat că vor fi făcute "focus grupuri" şi aşteaptă rezultatele la unele analize care au fost deja demarate, "astfel încât să vedem unde s-a greşit", dacă este sau nu o greşeală doar la nivel naţional.

"Vom face analize în fiecare organizaţie de partid să vedem şi cum s-a acţionat la nivel judeţean. Nu pentru a sancţiona pe cineva, ci pentru a putea să ne repliem şi să luam cele mai bune decizii astfel încât să câştigăm încrederea electoratului", a precizat Viorica Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne