Carmen Dan îl ironizează pe Iohannis. Întrebare sarcastică pe Facebook

Carmen Dan si Teodor Melescanu
Carmen Dan si Teodor Melescanu (Epoch Times România)

Demisionată de la şefia MAI, Carmen Dan îl ironizează pe preşedintele Klaus Iohannis, printr-o postare pe Facebook. "#intrebareazilei Cum era aia cu “imediat, adică imediat”!?", scrie Carmen Dan pe pagina sa de socializare, aluzie la faptul că după ce i-a cerut demisia insistent, acum şeful statului nu pare să fie prea grăbit să semneze decretul de revocare a ei din funcţie.

Ironia lui Carmen Dan vine în contextul în care premierul Dăncilă l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a încerca să grăbească semnarea decretelor în cazul noilor miniştri propuşi de PSD - Ramona Mănescu la Externe, Nicolae Moga la Interne şi Mihai Fifor - vicepremier pentru Parteneriate Strategice.

"Am anunţat nominalizarea a trei noi membri în echipa guvernamentală. Pentru că am văzut unele comentarii, aş vrea să fie clar un lucru: deciziile pe care le luăm la nivel politic se bazează atât pe evaluările la nivelul fiecărui ministru dar şi pe încrederea cetăţenilor în membrii cabinetului. Vreau să mulţumesc dlui Meleşcanu, vreau să mulţumesc doamnei Carmen Dan pentru activitate, pentru implicare", a declarat Dăncilă.

"Am avut o discuţie telefonică cu domnul preşedinte Klaus Iohannis în legătură cu transmiterea celor trei nominalizări. Aşteptăm un răspuns din partea preşedintelui. Îmi doresc ca noii colegi să preia cât mai repede portofoliile pentru că avem în continuare multe proiecte de pus în practică", a mai precizat premierul.

Reamintim că pe 29 mai, după ce diasporenii au făcut cozi uriaşe la vot, Klaus Iohannis a cerut demiterea imediată a lui Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan.

"Am văzut cu toţii, cu mare tristeţe şi cu multă supărare, imaginile cu mii şi mii de români stând la cozile interminabile, oameni care au mers dimineaţa la vot şi au ajuns să voteze seara. Oameni care au mers la prânz la vot, au stat până seara şi nu au mai apucat să voteze. Probleme peste probleme. (...)

Dar, după atâtea probleme, este evident că trebuie să existe şi urmări politice. Cei care nu au organizat corespunzător sau chiar au organizat intenţionat prost aceste alegeri, trebuie să plătească cu funcţia.

Atenţie, vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc şi alte probleme, este o chestiune pe care o vom discuta după ce există prima analiză. Aşadar, fiindcă nu au ştiut să îşi dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de Externe şi a doamnei ministru de Interne. Imediat însemnând imediat!", a transmis Iohannis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne