Bodea: Când se plictiseşte de vânat prin Parlament, Kovesi ar trebui să se uite şi la mafia pădurilor

Cristian Bodea
Cristian Bodea (Epoch Times România)

Când se plictiseşte să "vâneze" politicieni, procurorul- şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar trebui să îşi îndrepte atenţia şi spre mafia pădurilor, a declarat noul vicepreşedinte al Partidului Ecologist Român, senatorul Cristian Bodea, relatează fn24.ro.

"Poliţia este plătită să oprească hoţii. Cei de la DIICOT să stea cu ochii pe poliţişti şi pădurari. Doamna Codruţa Kovesi, când se plictiseşte de vânat prin Parlament şi doar prin Parlament, ar putea să se mai uite şi prin Ministerul Mediului, ar putea să se uite şi la Romsilva, pentru că şi acolo tot fapte de corupţie sunt.

Defrişările masive sunt fapte foarte grave şi ar putea reprezenta capturi mediatice foarte bune pentru doamna Kovesi. În ţara asta nu fură doar unii parlamentari sau unii politicieni. În România se fură la toate nivelurile, nu doar la Bucureşti, dar nu observ ca DNA să se mişte şi în teritoriu", a declarat Cristian Bodea.

Vicepreşedintele PER invită procurorii anticorupţie să se aplece şi asupra modulului în care primarii, în colaborare cu şefii celorlalte instituţii, fac pădurea bucăţi şi o vând.

"Distrugerea pădurii este tot corupţie, este tot încălcarea legii. Vreau ca DNA să funcţioneze, vreau ca doamna Kovesi să rămână în fruntea instituţiei, dar să lucreze în toate domeniile, nu doar în cele care sunt favorabile unor prieteni politici. Până la urmă DNA combate corupţia sau este o instituţie mediatică, un partid naţional care aspiră să intre în Parlament", a adăugat Cristian Bodea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne