Birchall: Penalii au rămas într-o defensivă dezorganizată. De data asta avem prima şansă ca ţara să scape de hoţi

Ana Birchall
Ana Birchall (Ana Birchall)

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall cere ca toate proiectele toxice din domeniul justiţiei, care zac prin sertarele Parlamentului, să fie scoase pentru a fi respinse.

"Penalii au rămas într-o defensivă dezorganizată, cum ar spune copilul meu pasionat de fotbal, s-au retras pe linia careului de 16 metri. Nu mai trebuie lăsaţi să pornească ofensiva de acolo. Avem şansa să câştigăm acest meci. De data asta avem prima şansă ca România să scape de hoţi şi de acest flagel care ne-a terorizat în aceşti ultimi ani, şi aici vorbesc de corupţia organizată la nivel de stat", a afirmat Birchall.

În opinia fostului ministru al Justiţiei, este evident că astfel de iniţiative legislative nu au fost făcute pentru românii cinstiţi, ci pentru anumite grupuri de interese.

"Condamn practica de a fi ţinute la sertar atâta vreme pentru a fi scoase probabil într-un moment favorabil pentru a fi adoptate. Am solicitat ca toate iniţiativele toxice din domeniul justiţiei, care cu siguranţă nu fac bine actului de justiţie, să fie scoase din sertarele Parlamentului pentru a fi respinse", a subliniat Birchall.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne