Biletele unice la metrou şi RATB, puse în vânzare de sâmbătă, 3 noiembrie

Metrou
Metrou (Epoch Times România)

Compania de transport Metrorex a anunţat că de sâmbătă, 3 noiembrie 2012, vor fi disponibile trei tipuri de bilete unice care pot fi utilizate atât pentru a face accesul la metrou, cât şi pe toate mijloacele de transport în comun ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).
Bucureştenii vor avea, de la 3 noiembrie 2012, posibilitatea de a alege între trei feluri de bilete unice Metrorex şi RATB.

Biletul unic valabil timp de 60 de minute de la prima validare, care costă 5 lei, are cu număr nelimitat de validări în acest interval orar, atât la Metrorex, cât şi la RATB

Biletul unic multiplu cu 10 călătorii de câte 60 de minute pentru fiecare călătorie, va putea fi cumpărat, de sâmbătă, la preţul de 30 de lei şi are număr nelimitat de validări pentru fiecare călătorie în perioada de valabilitate la metrou şi pentur mijloacele de transport în comun de suprafaţă.

Abonamentul unic de 1 zi este valabil timp de 24 de ore de la prima validare, are număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate atât la RATB, cât şi la Metrorex şi costă 16 lei.

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Călători a avut loc sâmbătă, 20 octombrie 2012, de la ora 13.00, la Gara de Nord, fiind efectuată pe un autobuz, pe un tren "Săgeata albastră" şi la staţia de metrou Gara de Nord.

Biletele unice pentru RATB şi Metrorex vor fi disponibile călătorilor de sâmbătă 3 noiembrie, iar cele pentru CFR vor fi disponibile după ce vor intra în circulaţie liniile de pe inelul de cale ferată din jurul Bucureştiului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne