Băsescu pune pe masă lista pentru Bucureşti: Cine e candidatul-surpriză al PMP la Primăria Capitalei

Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a dezvăluit duminică seară, la România TV, că îl trimite în cursa pentru Primăria Capitalei pe fostul prezidenţiabil PMP Theodor Paleologu. Declaraţiile au fost făcute chiar în ziua în care Gabriela Firea a anunţat că va candida pentru un nou mandat de primar general.

"Văd că partidele s-au apucat să îşi facă liste şi astăzi, la partid, Tomac a luat o decizie cu privire la candidaţi. Din partea PMP, care are peste 10% în Bucureşti o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamţu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ştefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 şi Ştefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut şi sunt convins că vor face performanţă", a declarat Traian Băsescu.

Theodor Paleologu s-a clasat pe locul 5 la turul 1 al alegerilor prezidenţiale din 2019, cu 5,72% din voturi (527.098 voturi).

Tot duminică, preşedintele PMP Eugen Tomac a scris pe Facebook că, în opinia sa, "cheia pentru viitorul Capitalei este la PMP".

"Avem cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anunţaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide. Nu vom accepta niciun fel de improvizaţie, Capitala are nevoie de un primar cu largă susţinere şi de aceea vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le da bucureştenilor ceea ce merită şi ceea ce aşteaptă de la un Primar General", a precizat Eugen Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne