Apel către funcţionarii din Ministerul Justiţiei: "Nu semnaţi OUG-urile lui Toader. Nu-l lăsaţi să ne scoată din UE"

Tudorel Toader
Tudorel Toader (Epoch Times România)

Avocatul Vlad Gheorghe, unul dintre liderii USR, a făcut un apel, într-un live pe Facebook, către funcţionarii din ministere implicaţi în avizarea ordonanţelor de urgenţă promovate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

"Fac un apel către funcţionarii din Ministerul Justiţiei, sau către orice cetăţean, orice om care poate să fie implicat în OUG-urile lui Tâlhărel. Nu le semnaţi fraţilor, nu-l lăsaţi să scoată România din Uniunea Europeană cu numele vostru. O să acordăm asistenţă şi eu şi colegii mei jurişti gratuită oricui cere asistenţă împotriva unui abuz, oricui este obligat să semneze astfel de OUG-uri. Vă mai spun încă o dată: nu semnaţi, nu avizaţi, nu promovaţi asemenea mizerii. Lăsaţi-l pe Tâlăhrel să-şi asume în nume propriu dacă are curaj să facă lucru ăsta. Eu vă zic că nu are curaj şi o să încerce să facă cu numele vostru.

Vă garantez că vă vom apăra cu toate mijloacele juridice posibile şi sunt sigur că foarte multe ONG-uri vor face acest lucru alături de noi, sau separat. Şi dacă nu vreţi să apelaţi la noi, apelaţi la orice ONG în care aveţi încredere, numai nu semnaţi, nu semnaţi pentru că asemenea nenorociri pe care vrea să le facă Tâlhărel acum pentru Dragnea o să ne scoată din UE, o să ne închidă orice fel de acces la creditare şi o să ducă până la urmă la blocarea statului, la imposibilitatea de a mai plăti pensii şi salarii, inclusiv ale salariilor voastre, ale funcţionarilor din ministere.

Nu semnaţi, nu lăsaţi să facă chestia asta în numele vostru, contactaţi-ne pentru orice abuz se face împotriva voastră, orice presiune ca să semnaţi aşa ceva, fie cu nume oficial, fie anonim, spuneţi-ne şi vă vom ajuta. (...) Ăsta e momentul în care noi toţi trebuie să ieşim să protestăm şi să ne ajutăm cum putem pentru că toţi suntem români şi ţinem la ţara asta, nu vrem să ne scoată din UE, nu vrem să fim o ţară paria. Gândiţi-vă că cei care conduc astăzi nu vor mai fi foarte mult în libertate pentru că lucrurile nu au cum să rămână aşa, nu fiţi alături de ei, fiţi nişte români patrioţi cu adevărat şi nu semnaţi OUG-urile lui Tâlhărel", a transmis Vlad Gheorghe.

Reamintim că opoziţia a luat foc după ce ministrul Justiţiei a introdus în circuit, spre avizare, două proiecte de ordonanţe de urgenţă prin care să fie aduse noi modificări controversate Codurilor penale. Printre beneficiari se numără şi liderul PSD Liviu Dragnea. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne