Anatol Şalaru: Igor Dodon nu va reuşi niciodată să bage la închisoare unioniştii

Hotărârile adoptate de aleşii locali din RM, privind unirea comunelor sale cu România, vor fi parte a istoriei neamului românesc, afirmă Şalaru, care le-a promis ajutorul în cazul presiunilor venite de la Igor Dodon.
Unirea R. Moldova cu România
Unirea R. Moldova cu România (libertv.md)

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, constată că Igor Dodon s-a speriat atât de tare de deciziile localităţilor care au votat Unirea cu România încât a hotărât să convoace Consiliul de Securitate al Republicii Moldova. Şeful statului însă nu s-a speriat de referendumurile organizate în Găgăuzia, nu se teme de pregătirile militare pe care le face Grupul Operativ de Trupe Ruse (GOTR) în Transnistria ci doar de Unire.

Liderul PUN atenţionează că preşedintele nu a cerut niciodată pedepsirea celor care au împuşcat moldovenii în 1992 la Nistru, dar este gata să bage la închisoare unioniştii. ”Din păcate pentru el şi din fericire pentru românii de pe ambele maluri ale Prutului, nu prea mai poate face mare lucru odată pornit tăvălugul Unirii. Ca tot ce a făcut până acum Dodon nu-i va reuşi nici de data asta!”

”Suntem alături de localităţile şi aleşii locali care au votat unirea şi oricând au nevoie de ajutor li-l vom acorda cu tot sufletul. Hotărârile adoptate de aceşti aleşi locali vor fi parte a istoriei neamului românesc. Suntem alături de voi, fraţilor. Apa, ca şi Dodon, trece, pietrele rămân”, a conchis Anatol Şalaru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe