Ana Bogdan, continuă să impresioneze la Bogota. S-a calificat în semifinale!

Jucătoarea română a trecut fără probleme de chiliana Daniela Seguel în două seturi, scor final 6-1, 6-1.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Captură foto)

Ana Bogdan (25 ani, 76 WTA) continuă să ne bucure cu evoluţia sa la turneul WTA Internaţional “Claro Open Colsanitas” de la Bogota (Columbia), acolo unde a acces în penultimul act graţie victoriei obţinute în faţa sportivei din Chile, Daniela Seguel (25 ani, 191 WTA) cu scorul de 6-1, 6-1.

Bogdan, cap de serie numărul şapte, nu a întâmpinat deloc probleme în a-şi asigura prezenţa în următorul act, românca impunându-se după doar 68 de minute de joc. Pentru ea este a doua semifinală consecutivă, după cea de săptămâna trecută de la Monterey.

Jucătoarea noastră a reuşit să adune în acest meci 4 aşi, 2 duble greşeli, 23 de winners şi a făcut doar 8 erori neforţate, în timp ce sud-americanca a numărat un as, o dublă greşeală, 11 winners şi 21 de erori neprovocate.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 11.500 dolari şi 110 puncte WTA, iar în lupta pentru calificarea în ultimul act va trebui să ţină piept tenismanei Anna Karolina Schmiedlova (23 ani, 132 WTA) din Slovacia.

Cele două se află la prima lor confruntare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport