Ana Birchall o pune la punct pe Dăncilă: "Hopa.. uite cine vorbeşte? Unii chiar nu au pic de ruşine"

Ana Birchall
Ana Birchall (Epoch Times România)

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a reacţionat în termeni duri după ce fostul premier PSD Viorica Dăncilă s-a lansat, pe Facebook, în critici la adresa Executivului Orban, şi a încercat să le dea liberalilor lecţii de gestionare a crizei generate de epidemia de Covid-19. Astfel, Birchall aminteşte de faptul că Dăncilă, înainte de a pleca de la Palatul Victoria, a ţinut să lase fondul de rezervă al guvernului pe zero.

"Hopa.. uite cine vorbeşte?

Unii chiar nu au pic de ruşine, măcar în această perioadă!

P.S.dacă tot are chef de vorbă, poate spune şi două vorbe despre 'Fondul de rezervă'!! Aaaa, nu poate ...pentru că l-a lăsat cu importanta sumă de 0 Ron! #faraipocrizieinpolitica", a scris Birchall pe Facebook, făcând referire la fosta sa şefă de partid.

Mesajul Anei Birchall vine în contextul în care Dăncilă a publicat joi, pe Facebook, o postare în care dădea lecţii de guvernare, afirmând că deciziile luate de Guvernul Orban nu denotă „o viziune clară şi convingătoare”. Nu în ultimul rând, fosta şefă PSD se pune pe dat şi sfaturi, făcând chiar o listă gen „to do” şi declarând că „actualii guvernanţi trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să ia măsuri rapide şi curajoase”.

Ana Birchall nu a fost singura care a reacţionat la acest mesaj al Vioricăi Dăncilă, ci şi internauţii, care au răspuns pe pagina fostului premier PSD reproşându-i că a guvernat ţara dezastruos.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne