Ana Birchall îl trimite la plimbare, fără maşină, pe Tudorel Toader

Tudorel Toader (Ministrul Justiţiei),
Tudorel Toader (Ministrul Justiţiei), (Florin Chirilă/Epoch Times)

Rectorul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Tudorel Toader, i-a solicitat actualului ministru al Justiţiei, Ana Birchall, un autocar gratuit şi o altă maşină pentru o instituţie parteneră, respectiv Biblioteca Universitară Mihai Eminescu din Iaşi.

Ministrul Justiţiei a declarat, marţi, că a refuzat solicitarea lui Tudorel Toader.

„Am primit această solicitare, am răspuns instituţional: Nu. Pentru că aşa am considerat, nu”, a explicat Ana Birchall, citată de Mediafax.

Întrebată cum vede cererea lui Toader, şefa de la Justiţie a replicat: „Fără cuvinte. Nu avem automobile pe care să le dăm. Ce să onorez?”

Potrivit G4Media, Tudorel Toader a solicitat Ministerului Justiţiei să-i pună la dispoziţie gratuit, din patrimoniul Agenţiei Naţionale a Bunurilor Indisponibilitate (ANABI), un autocar pentru universitate, "în vederea optimizării bunei desfăşurări a activităţilor cu studenţii, precum şi a unor proiecte prioritare ale Universităţii".

În aceleaşi condiţii, Toader a cerut şi o maşină pentru o instituţie parteneră - Biblioteca Universitară Mihai Eminescu din Iaşi. ANABI este în subordinea Ministerului Justiţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne