Ziua 500 de proteste #rezist. Mesaj dinspre Piaţa Victoriei

Protest
Protest (Alexandru Socol)

Joi, 14 iunie, în Piaţa Victoriei va avea loc cel de al 500-lea protest consecutiv de la adoptarea OUG 13 încoace. Cum această zi coincide cu izbucnirea în presă a veştii că PSD pregăteşte suspendarea preşedintelui Iohannis, protestatarii care, reamintim, au revenit seară de seară lângă Guvern pentru a cere plecarea corupţilor din fruntea ţării, îşi exprimă speranţa că românii cinstiţi li se vor alătura pentru a dejuca planurile PSD.

"Azi este a 500 a zi de protest continuu #rezist. Zilnic, timp de 500 de zile, 20, 30 de oameni au sperat ca românii care vor o Justiţie independentă în România să li se alăture . Au ştiut din februarie 2017 că PSD-Alde va face tot posibilul să modifice legile Justiţiei, să o demită pe Kovesi din funcţia de conducere a DNA şi să îl suspende pe preşedintele Klaus Iohannis. Această mână de oameni rămân în Piaţa Victoriei în aceeaşi speranţă, ca românii cinstiţi să li se alăture şi să prevină suspendarea Preşedintelui", declară o protestatară.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne