Ziua 313. "Bate vântul, plouă, ninge, #Rezistenţii vor învinge! Nu voi accepta niciodată dictatura penalilor"

Românii trebuie să iasă masiv în stradă împotriva coaliţiei PSD-ALDE pentru ca ţara să nu ia calea Poloniei şi să fie nevoită să "renunţe" forţat la democraţie, au transmis "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, care au revenit pentru o nouă seară de proteste în faţa Guvernului.
Protest
Protest (Epoch Times)

Grupul Antiromânesc Infracţional Organizat PSD-ALDE a cangrenat România, iar cetăţenii au obligaţia să se trezească şi să iasă în stradă pentru că ţara se îndreaptă spre un dezastru garantat, este mesajul transmis opiniei publice, sâmbătă, de protestatarii din Piaţa Victoriei.

"După doi ani, Polonia a "renunţat" la democraţie! Ce se întâmplă acum în România, este doar un pas din cei câţiva care au rămas până să luăm calea Poloniei. Noi mai avem o şansă şi putem să o folosim doar prin unitate! Trebuie să înţeleagă şi Partidele din opoziţie, şi Sindicatele şi grupurile civice că este momentul să fim uniţi! Mâine avem proteste în toată ţara, proteste pe care le vrem paşnice! Tudorel este chemat de urgenţă la Veneţia să "dea cu subsemnatul" pentru ceea ce fac hoţii în Parlament! Oare ce o să le spună? Schimbarea o facem doar noi! Ei nu vor pleca decât atunci când îi obligăm noi! Şi o putem face dacă suntem uniţi şi toţi în stradă!", a declarat un protestatar.

La rândul său, un alt cunoscut manifestant din Piaţa Victoriei a subliniat că singura "dictatură" pe care o poate accepta este aceea a politicienilor competenţi, oneşti, inteligenţi, patrioţi, cu bun-simţ, care stăpânesc foarte bine limba română şi, în special, care pun pe primul plan statul de drept, lupta anti-corupţie, interesele tuturor românilor, valorile şi interesele româneşti şi euro-atlantice, precum şi respectul faţă de opoziţia parlamentară (de bună-credinţă) şi faţă de românii care i-au votat şi, mai ales, nu i-au votat.

"Eu nu pot accepta şi nu voi putea accepta niciodată dictatura trădătorilor de ţară, a talibanilor, corupţilor, penalilor, demagogilor, manipulatorilor, inculţilor, agramaţilor, nesimţiţilor şi huliganilor din PSD-ALDE-UDMR. Se aude Liviu Dragnea, Popescu Tăriceanu, Valer Dorneanu, Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Şerban Nicolae, Mihai Tudose, Liviu Pleşoianu şi toţi ceilalţi din Grupul Antiromânesc Infracţional Organizat PSD-ALDE?! Căraţi-vă de bună-voie şi nesiliţi de nimeni! Dacă n-ascultaţi de noi, protestatarii #Rezist, venim peste voi! România, trezeşte-te din somnul raţiunii care a născut monştrii penali şi corupţi din PSD-ALDE, ieşi masiv în stradă, #rezistă, protestează şi forţează demisia Guvernului şi alegerile anticipate!", a declarat protestatarul.

Potrivit manifestantului, duminică, 10 decembrie, ora 18:00, toţi românii sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Bucureşti la un nou protest anti PSD-ALDE, care se va desfăşura sub titulatura "Ei cu hoţii, noi cu toţii"

"Eu unul, mi-aş dori foarte mult ca alături de noi, protestatarii #Rezist, să participe şi reprezentanţii sindicatelor, ai ONG-urilor şi ai partidelor din opoziţia parlamentară (PNL, USR, PMP) sau ai partidelor extra-parlamentare nou înfiinţate! Veniţi şi voi alături de noi să ne luăm ţara înapoi! Bate vântul, plouă, ninge, #Rezistenţii vor învinge!", a conchis protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne